Πλασμένοι για το Μπρέικ Ντανς

Τι σημαίνει να είσαι μπρέικερ (χορευτής μπρέικ ντανς); Τα συναισθήματα και οι αντιλήψεις των bboys (αγοριών μπρέικερ)και bgirls (κοριτσιώνμπρέικερ), μέσα από μια σύντομη περιήγηση στη σύγχρονη μπρέικινγκ σκηνή της Αττικής και τις αφηγήσεις ετερόκλητων ατόμων και ομάδων που εκφράζονται με αυτό το είδος χορού.

Φωτεινή Στεφανή

Η Φωτεινή Στεφανή έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οπτική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στην Αγγλία. Έχει εργαστεί σε διάφορες οργανώσεις υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ντοκιμαντέρ. Τα «Παραμύθια και μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη» είναι η τέταρτη ταινία που έχει ολοκληρώσει.

Ναταλία Κουτσούγερα

Η Ναταλία Κουτσούγερα είναι υποψήφια διδάκτορας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα ερευνητικά της
ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από επιστημονικά ζητήματα που αφορούν τον αστικό χώρο, τις πολιτισμικές εκφάνσεις της νεότητας, τη διασκέδαση, τις έμφυλες ταυτότητες και το χορό. Ζει και εργάζεται ως κοινωνιολόγος/ανθρωπολόγος στην Αθήνα.