Η νέα μας ιστοσελίδα είναι εδώ!

17/10/16
Νέα

Μετά από αρκετούς μήνες σχεδιασμών και σκληρής δουλειάς, έχουμε την χαρά να μοιραστούμε τη νέα μας ιστοσελίδα με όλους εσάς! Πέρα από την βελτίωση στην οργάνωση και παρουσίαση της ήδη υπάρχουσας πληροφορίας, στοχεύσαμε σε κάτι πιο ουσιαστικό και καινοτόμο: την δημιουργία μιας ενδελεχούς βάσης δεδομένων, η οποία θα έχει ως βάση το σημαντικής έκτασης αρχείο ταινιών του φεστιβάλ, ταξινομημένο με τρόπο που θα διευκολύνει την ακαδημαϊκή αναζήτηση. Η καινούρια αυτή ιστοσελίδα, που θα ανανεώνεται διαρκώς, θα είναι φυσική προέκταση του Φεστιβάλ, το οποίο είναι η μόνη πλατφόρμα προβολής της οπτικής ανθρωπολογίας στην χώρα μας, και ευελπιστούμε να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς και εργαλείο για έρευνες και μελέτες πέρα από τα όρια της χώρας μας.

Αυτό το πρότζεκτ έγινε δυνατό χάρη στην γενναιόδωρη και πολύτιμη βοήθεια και χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση (www.latsis-foundation.org), έπειτα από την δημόσια πρόσκλησή τους για την ενίσχυση επιστημονικών εταιρειών στο πεδίο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας.

Μείνετε συντονισμένοι για νέα και πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά μας για το 7ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας!

Η παρούσα δράση χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιστημονικών Εταιρειών 2016.
idrima-ioanni-latsi